Στόχος οι αγορές με Style!

Έλενα Παπαρίζου, Βίκυ Καγιά, Ελεωνόρα Ζουγανέλη, Gisele Bündchen, Δωροθέα Μερκούρη, Amber Arbucci, Μάρα Δαρμουσλή, Fernanda Tavares, Άννα Bίσση, Ιωάννα Παπαδημητρίου, Kylie Bax, Eλευθερία Aρβανιτάκη, Κατερίνα Λέχου, Μαρία Ναυπλιώτου, Πέμη Ζούνη, Κάτια Ζυγούλη, Σμαράγδα Καρύδη, Φαίη Ξυλά, Ιωάννα Παππά, Έλλη Πασπαλά, Eλένη Πέτα, Ελένη Πετρουλάκη…και χιλιάδες ακόμα Ελληνίδες, αγάπησαν και φόρεσαν το γνωστό t-shirt με σήμα το "Στόχο" μεταδίδοντας έτσι το μήνυμα της πρόληψης και της έγκαιρης διάγνωσης (αυτοεξέταση και μαστογραφία) του καρκίνου του μαστού.

Στόχος ήταν τα έσοδα (τα οποία ξεπέρασαν τα 1.000.000€) να διατεθούν σε κοινωφελή προγράμματα για την πρόληψη της ασθένειας του καρκίνου του μαστού, καθώς και για την υλοποίηση των δράσεων της Πανελλήνιας Εταιρείας Πρόληψης για τον Καρκίνο "Στόχος-Πρόληψη".

Στόχος μας η Πρόληψη!

Tα έσοδα από τις αγορές που θα πραγματοποιήσεις, θα διατεθούν για τις δράσεις του "Στόχου-Πρόληψη", δηλαδή για την υλοποίηση των Περιπτέρων Δωρεάν Εξέτασης & Ενημέρωσης σε όλη την Ελλάδα, την υλοποίηση του νέου Κέντρου Προληπτικού Ελέγχου "Στόχος" που θα γίνει στην Αθήνα και θα παρέχει δωρεάν εξετάσεις στις Ελληνίδες, όπως αυτή της μαστογραφίας καθώς και για καμπάνιες ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης.

Με κάθε αγορά που κάνεις, μπαίνεις στην ομάδα των Φίλων του "Στόχου" και συμμετέχεις κι εσύ στο έργο της Πανελλήνιας Εταιρείας Πρόληψης για τον Καρκίνο "Στόχος-Πρόληψη".

Δες τη συλλογή μας και διάλεξε αυτό που σου ταιριάζει!

 

 

Στόχος της EuroLine Style η Πρόληψη!

Η Eurobank Cards εμπλουτίζοντας την γκάμα προϊόντων της δημιούργησε την EuroLine Style, την πρώτη πιστωτική κάρτα αποκλειστικά για γυναίκες. Εμείς την ευχαριστούμε γιατί μας στηρίζει εδώ και 9 χρόνια!

Μια κάρτα η οποία συνδυάζει μια σειρά προνομίων και υψηλού επιπέδου υπηρεσιών, με την κοινωνική ευαισθησία ώστε να ανταποκρίνεται πλήρως στις ανάγκες αλλά και τις ευαισθησίες της γυναικείας φύσης. Στο πλαίσιο αυτό, η EuroLine Style συμβάλλει ενεργά στην κινητοποίηση και αφύπνιση του γυναικείου κοινού γύρω από το σημαντικό θέμα της πρόληψης του καρκίνου του μαστού.

Στόχος της EuroLine Style η πρόληψη για τον καρκίνο του μαστού!

Στόχος είναι μέρος των εσόδων από τη χρήση της κάρτας να αποδίδεται, χωρίς καμία επιβάρυνση για την κάτοχό της, υπέρ των σκοπών της Εκστρατείας κι έτσι το "στοίχημα ζωής" να κερδίζεται καθημερινά με το μήνυμα της πρόληψης και της έγκαιρης διάγνωσης του καρκίνου του μαστού να γίνεται πράξη και στην Ελλάδα.

Κάθε φορά που πραγματοποιείς αγορές με την EuroLine Style της Eurobank χαρίζεις σε χιλιάδες γυναίκες το δικαίωμα στην πρόληψη, την έγκαιρη διάγνωση (αυτοεξέταση και μαστογραφία) και την άμεση αντιμετώπιση του καρκίνου του μαστού.

Αν κάνεις συναλλαγές με τη Eurobank ζήτησε μια αίτηση της EuroLine Style γιατί δίνει παροχές που δίνουν και οι άλλες κάρτες αλλά και ένα ποσό στη δράση μας.