Στόχος μας η Ζωή!

Εδώ και 12 χρόνια μας στηρίζεις οικονομικά φορώντας το μπλουζάκι του "Στόχου" και σ' ευχαριστούμε μέσα από την καρδιά μας γι' αυτό! Ο στόχος μας δεν θα είχε πραγματοποιηθεί χωρίς τη δική σου υποστήριξη.

Εκτός από τα μπλουζάκια τα οποία θα βρεις στο e-shop μας, μπορείς αν έχεις τη δυνατότητα να επιλέξεις έναν από τους παρακάτω τρόπους για να ενισχύσεις την Εκστρατεία και την Πανελλήνια Εταιρεία Πρόληψης για τον Καρκίνο "Στόχος-Πρόληψη".

Στόχος μας είναι η Ζωή και σε καλωσορίζουμε στην ομάδα μας:

Γίνε Οικοδέσποινα με Στόχο και κάνε μια γιορτή για καλό σκοπό! Πληροφορίες στα 2103614488 & 2103606430.

Κάνε μια Δωρεά με Στόχο την Πρόληψη  στην ALPHA ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΙΣΤΕΩΣ: Αρ. Λογαριασμού: 189.00.23.20.000927 Επωνυμία: Πανελλήνια Εταιρεία Πρόληψης για τον Καρκίνο και στείλε μας το αποδεικτικό κατάθεσης είτε μέσω e-mail: info@estohos.gr είτε μέσω Fax στο 2103610664.

Δωρεές και Χορηγίες από ιδιωτικές εταιρείες. Επικοινώνησε μαζί μας στο 2103614488 για να σου παρουσιάσουμε τις δράσεις και τις ιδέες μας στις οποίες μπορείς να συμμετέχεις, στα πλαίσια της Εταιρικής Υπευθυνότητας της εταιρείας σου.

Εθελοντισμός. Στείλε μας όνομα, επίθετο, τηλέφωνο, διεύθυνση και e-mail με την ένδειξη "Εθελοντές" στο info@estohos.gr, για να σε ενημερώνουμε για τις δράσεις μας και τον τρόπο με τον οποίο μπορείς να συμμετέχεις.

Κάνε αγορές μέσω της EuroLine Style και ένα ποσό θα δοθεί στο έργο μας.

Καρκίνος Μαστού: Ενημερώσου για την αυτοεξέταση και τη μαστογραφία!